Glavecom verf- en glasgroothandel

Roazeloane 67  9271 VT De Westereen

Tel. 0511-444805

Info@glavecom.nl

© 2018 GLAVECOM

VERF- EN GLASGROOTHANDEL

© 2020 GLAVECOM

VERF- EN GLASGROOTHANDEL

LOBA ON TOP! - altijd het juiste product voor elke vloer!


Het complete LOBA programma bestaat uit één- en tweecomponenten laksystemen, kleur-olieën, reinigings- en onderhoudsproducten voor parket-, laminaat-, planken-, kurk-, tot zelfs sporthalvloeren, telkens toegespits op ondergrond en gebruik wat belangrijk is voor de levensduur van de vloer.

De watergedragen laksystemen van de LOBADUR®-lijn overtuigen door een breed scala aan toepassingen: ze zijn geschikt voor vloeren met normaal huishoudelijk tot zeer intensief industrieel gebruik, en verkrijgbaar in een extreem matte tot hoogglanzende look.

Niet voor niets worden de LOBA lakken ingezet bij parket- en laminaat fabrikanten om aan allerlei duurzaamheid garanties of specifieke eisen te kunnen voldoen.


Tevens heeft LOBA specifieke lakken voor lastige ondergronden zoals linoleum en pvc, cementgebonden of minerale ondergronden waarbij de uitstraling en kleur niet beinvloed worden, en het zelfs mogelijk is dat de vloer een onbehandeld uiterlijk krijgt.

Tot en met  lakken die aan extreme veiligheidsvoorschriften moeten voldoen  te denken valt aan een antislipvloer of een houtenvloer die voorzien moet worden van een brandvertragende lak, voor iedere vloer is er een gedegen oplossing.

Ook onze eigen interne tests en verwerkingsresultaten wijzen uit dat het naar onze bescheiden mening om de beste lakken gaat die er in de markt verkrijgbaar zijn, geheel tegen de hedendaagse trend in doen deze lakken meer dan het etiketje u verteld!!


Daarnaast zijn ze gemakkelijk en veilig in gebruik zowel bij de verwerking door vloerenleggers of schilders als de consument die op de vloer moet leven welke behandeld zijn met LOBA lakken, deze voldoen namelijk aan de hoogste eisen qua VOS-wetgeving en strenge Duitse duurzaamheids tests en daardoor diverse ECO-labels bezitten; Ü-MERK / GEV-EMICODE EC1.


Door het uitgebreide assortiment vergt het te veel om elk product specifiek te behandelen, mocht u als parketteur, vloerenlegger of schilder geïnteresseerd zijn in het LOBA-programma neem dan gerust contact met ons op, wij verkopen niet alleen maar adviseren ook de professionele verwerker wanneer deze tegen problemen aanloopt of wanneer andere producten falen.

Een groot voordeel voor u door zaken te doen met mensen met inhoudelijke kennis van zaken!


LOBA HET MERK VOOR PROFESSIONELE VLOERLAKKEN!