Glavecom verf- en glasgroothandel

Roazeloane 67  9271 VT De Westereen

Tel. 0511-444805

Info@glavecom.nl

© 2018 GLAVECOM

VERF- EN GLASGROOTHANDEL

*Verhuurservice:

Soms komt het voor dat men even niet over de juiste middelen beschikt, ook in dit geval kunnen wij u waarschijnlijk helpen om uw werk te doen slagen, wij hebben namelijk een breed verhuurprogramma uiteraard toegesneden op ons vakgebied.

En of het nu gaat om een behangafstomer, een rolsteiger, of een complete regenschermconstructie om bij slecht weer door te kunnen werken, u vraagt het maar en wij helpen u verder en dit allemaal tegen scherpe verhuurcondities.

*Bezorgservice:

Wij beschikken over eigen transportmiddelen en kunnen dus persoonlijk garant staan voor een snelle en

flexibele levering van bestellingen.

Het maakt hierbij niet uit of wij een busje lak, een stukje glas of een pallet muurverf moeten bezorgen.

In ons verzorgingsgebied van ca. 20km. rond De Westereen (Zwaagwesteinde) bezorgen wij gratis, voor verzending van goederen dient u onze algemene voorwaarden te raad plegen.

Naast ons uitgebreid assortiment van producten bieden wij een zeer gedegen service waar reeds veel klanten

van ons dankbaar gebruik maken en waarderen.

Ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen, en bedenk hierbij dat onze servicegraad gebaseerd is op ons motto “oars tinke, oars dwaan” en misschien ook u wel  aanspreekt.

Een lichtend voorbeeld van onze servicegraad vormen onze openingstijden, deze zijn als uniek te betitelen,

6 dagen per week, ja!, ook op zaterdag  kunt u bij ons terecht. (zie afhaalservice)

*Afhaalservice:

Vanuit onze vestiging in De Westereen (Zwaagwesteinde) leveren wij praktisch alles uit voorraad

hierdoor kunt u eventueel wanneer het snel moet uw order zelf afhalen.

Onze openingstijden zijn uniek te noemen; ma-vrij 8.00-12.00 / 13.00-18.00 uur en zelfs zaterdag’s van 9.00-12.00  / 13.00-16.00 uur voor met name diegene die het door de week al druk zat hebben, en nu rustig hun materiaal voor de volgende week kunnen regelen of afhalen.


*Glas snijservice:

Wanneer de maatvoering bekend is kunnen wij alle enkele beglazingen exact op maat snijden.

Mocht het om een specifieke maatvoering gaan of een apart model, maak dan van te voren even een goed passende mal van karton of hout, ook dan snijden wij dit precies volgens uw opgave.


*Kleurenservice:

Wij beschikken over de meest moderne mengmachines en kunnen a la minuut elke gewenste kleur voor u maken in welke soort dan ook maar; muurverf, sierpleister, aflak, ja!, en zelfs twee-componentenverf.

En wanneer de kleur of het kleurnummer niet bekend is kunnen wij met een kleurenscanner dit achterhalen en zodoende de gewenste kleur op recept maken.

En mocht u snel even wat willen afhalen dan is het dus klaar terwijl u wacht.

Naar wens kunnen kleurrecepten door ons worden vastgelegd, waarna ze veilig worden opgeslagen.

*Verf- en glastechnische ondersteuning:

Door onze achtergrond en jaren lange ervaring in de uitvoering van glas- en schilderwerk kunt u bij ons altijd terecht voor praktische of technische vraagstukken.

Tevens verzorgen wij verf- en glastechnische adviezen op project gerichte basis eventueel met bestekvoorwaarden omvat in een effectief plan van aanpak.

Dus heeft u werk waaraan bepaalde eisen of normen worden gesteld, schroom niet, neem contact met ons op want wij zijn bekend met de thans geldende normen die voorkomen in onze branche.

Wilt u een all-in pakket? Ook dat is mogelijk, van bemiddeling tot uitvoering met budgetbewaking en nazorg. Wij zorgen samen met onze afnemers voor vakgerichte, en goed geschoolde en gemotiveerde mensen op de juiste werkplek.


Diensten

© 2020 GLAVECOM

VERF- EN GLASGROOTHANDEL