Glavecom verf- en glasgroothandel

Roazeloane 67  9271 VT De Westereen

Tel. 0511-444805

Info@glavecom.nl

© 2018 GLAVECOM

VERF- EN GLASGROOTHANDEL

Glavecom is opgericht in 1997 door de heren S. en E. Wijbenga die hiervoor al jaren werkzaam waren in de verf- en glasbranche.

Na decennia lang ervaring te hebben opgedaan in de uitvoering van glas- en schilderwerken en de nodige opleidingen en cursussen te hebben genoten, willen wij onze kennis overdragen en hebben zodoende sinds 2010 onze diensten gewijzigd in een verf- en glasgroothandel en richten ons uitsluitend op de professionele verwerker.

Wij vinden het van belang om onze kennis te delen, wij weten klanten te verbinden en uiteindelijk zorgt dit voor dat ze elkaar versterken, en zowel op persoonlijk- als zakelijk vlak ontwikkelen.


Dankzij onze ervaring en affiniteit in de branche is Glavecom niet alleen een groothandel in verf- en glasbenodigdheden, maar ook een kenniscentrum op diverse gebieden zoals oppervlaktetechniek, verfapplicatie, verfchemie, glastoepassingen met daarbij behorende beglazingsrichtlijnen en normen.

Moeilijkheids factoren en complexe vraagstukken beschouwen wij als een uitdaging en benaderen wij met oplossingsgericht denken, een meerwaarde van een zeer ervaren adviseur en een betrouwbare partner die alle facetten van de branche kent.


U kunt bij ons terecht voor bouw- en industrieverven, vloercoatings, jachtlakken, chemische vloeistoffen en reinigingsmiddelen, spuit- en sierpleisters, afbouwproducten, wandbekleding, glasweefsels, isolerende beglazingen, floatglas, sierglas, veiligheidsglas, glaslatten, kitten, complete oplossingen voor glazen terrasoverkappingen en glazen vouw- en schuifwanden, kunststofkozijnen, gereedschappen, klimmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkkleding, werkschoenen etc.

Tevens hebben wij ca. 100 behangboeken, diverse glasweefselboeken, kleurenwaaiers van alle gerenommeerde merken en monster stalen van diverse producten die eventueel voor verkoopondersteuning geraadpleegd kunnen worden.

OARS TINKE, OARS DWAAN!

BEGAAN MET VERF


Over ons GLAVECOM VERF- EN GLASGROOTHANDEL

BREED IN GLAS

BRILJANT ASSORTIMENT

BEPROEFDE PRODUCTEN

© 2020 GLAVECOM

VERF- EN GLASGROOTHANDEL