Glavecom verf- en glasgroothandel

Tolwei 24  9271 HM De Westereen

Tel. 0511-444805

Info@glavecom.nl

© 2018 GLAVECOM

VERF- EN GLASGROOTHANDEL

Glavecom is opgericht in 1997 door de heren S. en E. Wijbenga die hiervoor al jaren werkzaam waren in de verf- en glasbranche.

Na decennia lang ervaring te hebben opgedaan in de uitvoering van glas- en schilderwerken en de nodige opleidingen en cursussen te hebben genoten, willen wij onze kennis overdragen en hebben zodoende sinds 2010 onze diensten gewijzigd in een verf- en glasgroothandel en richten ons op de professionele verwerker.


Dankzij onze ervaring en affiniteit in de branche is Glavecom niet alleen een groothandel in verf- en glasbenodigdheden, maar ook een kenniscentrum op diverse gebieden zoals verfapplicatie, verfchemie, glastoepassingen met daarbij behorende beglazingsrichtlijnen en normen.

Moeilijkheids factoren en complexe vraagstukken beschouwen wij als een uitdaging en benaderen wij met oplossingsgericht denken, een meerwaarde van een zeer ervaren adviseur en een betrouwbare partner die alle facetten van de branche kent.


U kunt bij ons terecht voor bouw- en industrieverven, jachtlakken, chemische vloeistoffen, spuit- en sierpleisters, afbouwproducten, wandbekleding, glasweefsels, isolerende beglazingen, floatglas, sierglas, veiligheidsglas, glaslatten, kitten, gereedschappen, klimmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkkleding, werkschoenen etc.

Tevens hebben wij ca. 120 behangboeken, diverse glasweefselboeken, kleurenwaaiers van alle gerenommeerde merken en monster stalen van diverse producten die eventueel voor verkoopondersteuning geraadpleegd kunnen worden.

OARS TINKE, OARS DWAAN!

BEGAAN MET VERF


Over ons GLAVECOM VERF- EN GLASGROOTHANDEL

BREED IN GLAS

BRILJANT ASSORTIMENT

BEPROEFDE PRODUCTEN

© 2019 GLAVECOM

VERF- EN GLASGROOTHANDEL