Glavecom verf- en glasgroothandel

Tolwei 24  9271 HM De Westereen

Tel. 0511-444805

Info@glavecom.nl

© 2018 GLAVECOM

VERF- EN GLASGROOTHANDEL

Zoals u van een groothandel mag verwachten voeren wij een compleet assortiment voor de glas-, schilder-, en afwerkingsbranche en bestaat uitsluitend uit professionele merken.

Om onze hoogwaardige productenlijn te waarborgen, letten wij telkens op de kwaliteit, duurzaamheid maar ook op de gezondheid van de verwerker. Daarnaast houden wij niet alleen rekening met gebruiksvriendelijkheid, verwerking en specifieke richtlijnen waar een product aan moet voldoen, maar ook met de juiste prijs/kwaliteit verhouding.


Om u een indruk te geven welke merken wij in ons assortiment voeren, geven wij hieronder een opsomming van stuk voor stuk gerenommeerde namen, waar wij door onze jarenlange ervaring achter kunnen staan. Ongetwijfeld zult u een merk missen, maar wij willen ook beslist niet de alle merken groothandel zijn en richten ons uitsluitend op dat gene waar wij bekend mee zijn. Wij steken niet onder stoelen of banken dat onze voorkeur uitgaat naar Made In Germany en dus veel producten uit Duitsland leveren. Tevens hebben wij een zeer interessant private label programma, waarbij wij producten op eigen recept laten maken.


Bouwverven,

coatings en jacht-

lakken

Ons assortiment


Kitten, plamuren en

vulmiddelen

Beglazing en

benodigdheden


Gereedschappen,

non-paint en

werkkleding

Wandbekleding,

behang en

glasweefsel

© 2019 GLAVECOM

VERF- EN GLASGROOTHANDEL

partner