Glavecom verf- en glasgroothandel

Tolwei 24  9271 HM De Westereen

Tel. 0511-444805

Info@glavecom.nl

© 2017 GLAVECOM

VERF- EN GLASGROOTHANDEL

Nieuw in het assortiment van Anza de Titanium kwast, ongeveer 2 jaar zijn ze bezig geweest met de ontwikkeling van deze kwast; eerst uitvoerig in het laboratorium, later in praktijktesten met kritische schilders in Nederland en België en natuur-

lijk ook gekeken naar alle voors en tegens van de concurrentie


ANZA TITANIUM

© 2017 GLAVECOM

VERF- EN GLASGROOTHANDEL

ANZA TITANIUM


DOOR VOLGEGOTEN BUS;

-GEEN VEZELVERLIES

-FIJNE BALANS


DOOR SUPERMENGESEL VAN VEZELS;

-GROTE VERFOPNAME

-STREEPLOOS RESULTAAT

-PERFECT BESNIJDEN

-SNEL TE REINIGINGEN EN TE BEWAREN

Uit bovenstaande moge duidelijk zijn waarom wij als verfgroothandel voor Anza kwasten kiezen, bijkomend voordeel voor de schilder is dat wij deze kwasten goedkoper kunnen aanbieden dan de concurrerende merken.

Doorsnede van de kwasten

De RVS-bus is volgekit

Een ander voordeel zit in de vol gekitte rvs (inox) bus. Bij Anza Titanium is de rvs (inox) bus vol gekit bij bijna alle andere kwasten werkt men met een houten of kunststof kapje. De foto’s spreken voor zich.

Het voordeel van het vol kitten zit in de betere verlijming, de betere balans en in het feit dat er geen water of andere vloeistoffen kunnen sijpelen in holtes onder dit houten of kunststof kapje. Deze ingesijpelde vloeistoffen kunnen later weer over je hand lopen als er naar boven geschilderd wordt.


Vezels op een andere manier samengesteld

De kunstvezels zijn dezelfde als die bij de Futura kwast (Goudhaantje) van Van Dam’s kwastenfabriek.

Het verschil zit met name in de samenstelling van het mengsel; zo heeft Anza 3 verschillende lengtes gebruikt, welke diverse voordelen bieden.


Volgekit met 2k-epoxy